KOSTEN

Wij maken geen onderscheid tussen betalende cliënten en cliënten die gebruik maken van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).


Uw probleem is onze zorg en staat bij ons centraal; niet uw portemonnee.

U kunt voor een gratis oriënterend gesprek bij ons terecht van maximaal 30 minuten.

De datum en het tijdstip voor dit gesprek worden in overleg vastgesteld. U kunt ook terecht op onze gratis inloop op dinsdagmiddag. Wij bespreken dan globaal uw vragen en kansen.

Ook bestaat de mogelijkheid dat wij u op voorhand een offerte verstrekken van de te maken kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij sturen u altijd een specificatie van de voor u verrichte werkzaamheden.

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, dan heeft u in veel gevallen een vrije advocaatkeuze. De door u gemaakte kosten worden dan vergoed door de verzekeringsmaatschappij.

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen en het onderwerp van het geschil kunt u zo mogelijk een beroep doen op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, dat wil zeggen u heeft recht op een toevoeging. Indien u hiervoor in aanmerking komt, hoeft u slechts éénmaal een eigen bijdrage te betalen, afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Indien er geprocedeerd moet worden, wordt bij u slechts een deel van het griffierecht dat u aan de rechtbank verschuldigd bent, in rekening gebracht. Indien u doorverwijzing verzoekt via het juridisch loket (www.juridischloket.nl), krijgt u een korting van € 53,- op de eigen bijdrage.

Op de site www.rvr.org vindt u alle belangrijke informatie over inkomsten- en vermogensgrenzen en de eigen bijdragen die kunnen worden vastgesteld. Ook kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor vragen over gefinancierde rechtsbijstand.

Wij verzorgen voor u de volledige aanvraag van deze gefinancierde rechtsbijstand.

CONTACT

Adres
Axelsestaat 11, Terneuzen

Postadres
Postbus 1162
4530 GD Terneuzen
T 0031(0)115 63 12 56
F 0031(0)115 63 12 66

E info@partneradvocaten.nl
W partner-advocaten.nl
Lid Vereniging Familierecht Advocaten
Scheidingsmediators (VFAS)

verenigingkopie